102

По жалбата на Хебър: "Всичко е точно"

Наказани съдии по жалбата на Хебър след мача с Локо(Пд) няма. Това е видно от назначенията в турнира за Купа България. Главният арбитър от двубоя с "черно-белите" Димитър Димитров(Перник) е изпратен да раздава в събота правосъдие на срещата Гигант-ЦСКА, а ВАР-аджиите Драгомир Драганов и Димо Вълчев(и двамата от Варна) са получили наряд за отложения мач на Славия с Лудогорец. Казано с други думи хората на Виктор Кашай явно не са съгласни с мотивите на Хебър, който поиска наказание на въпросните рефери на базата на простотиите, които сътвориха в мача с Локо(Пд). 

Приказката "Гарван, гарвану око не вади" е винаги релевантна за Съдийската комисия при БФС

По принцип съдийската комисия при БФС никога не си прави труда да отговаря в писмена или устна форма на жалбите, свързани с недоволство на клубовете срещу даден рефер/и/. В Хебър чакаха напразно хабер от там, но междувременно го получиха в имплицитна форма. Едно време имаше един лаф - човекът взе парите и каза: ще видим. Тия пък си прибират по 500 лв. за една жалба и даже от елементарно уважение не ти съобщават с какви мотиви е хвърлена в коша за боклук.  

Това е положението, Минке. Всичко е точно. До следващия път. Но иначе като наближи конгрес палачинката се обръща и се заливаме с любезности и комплименти, изтъкани от лицемерие и лъжи.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Каквото повикало...

Каквото повикало...

26.11.2022 | 19:47

А съдиите как покриха кмета на Пазарджик по делото за алкохола и наркотиците ?

Отговори
0 0
Бай Пламен – ЛОКОМОТИВЕЦ

Бай Пламен – ЛОКОМОТИВЕЦ

24.11.2022 | 09:26

Уважаеми г-н Комсийски, моля да не ни насаждате мнението си относно простотиите" на съдиите! Оставете простосмъртните читатели сами да преценим. Аз лично уважавам вашето мнение, но имам свое. Единствено младостта ви е някакво оправдание за грубата ви грешка. Аз съм с побелели коси и ще си позволя да ви дам един съвет: с такива похвати не се става журналист...

Отговори
5 6

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?