61
Следвайте ни

По един кадър на Локо и Ботев в новия Изпълком

viber icon

Новоизбраният президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде 17 предложения за членове на новия Изпълнителен комитет на футболната централа, от които отпаднаха двама - депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов, Атанас Караиванов и Валентин Михов.

Двама души, излязли от пловдивския футбол намериха място в новото ръководно тяло. Това са бившият футболист на Локомотив Пловдив Веселин Балевски и юношата на Ботев Димитър Георгиев. Балевски е възпитаник на академията от Лаута и в продължение на пет сезона носи черно-бялото райе, преди да премине в Левски.

Отпадналият Атанас Караиванов е роден в Асеновград и е възпитаник на Английската гимназия.

Интересна бе кандидатурата и на депутата от ГЕРБ Стефан Апостолов, който е и бивш футболен съдия. Апостолов е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, за когото Димитър Бербатов съобщи, че е агитирал по селата да се гласува за Борислав Михайлов.

Ето и новият Изпълнителен комитет на БФС: Борислав Михайлов, бившият депутат от ДПС Камен Костадинов, Михаил Статев,  Михаил Касабов, Йордан Лечков, Спас Русев, Емил Костадинов, Кирил Домусчиев, Даниел Панов - бивш кмет на Велико Търново, Румен Вълков,   Димитър Георгиев,   Веселин Балевски - бизнесмен, бивш футболист на Локомотив Пловдив и Левски, Атанас Фурнаджиев, Иван Василев - собственик на Локомотив (София), Пламен Манолов - изпълнителен директор на “Национална спортна база”.

От стария Изпълком отпадат: Панайот Рейзи, Петър Величков и Венцеслав Стефанов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цецо

Цецо

12.10.2021 | 21:04

Преоблякъл се Илия,като се погледнал пак в тия. Не очаквам нищо ново освен Перуката да си сложи още една отлична оценка.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?