Пиянска оргия извади трима от състава на Англия

Грандиозен скандал взриви английския футбол, след като стана ясно, че три от звездите на националния отбор са участвали в парти, с което са нарушили COVID протокола и ще трябва да отпаднат от плановете на селекционера Гарет Саутгейт за приятелския мач с Уелс. Все още не е ясно дали ще бъдат върнати за мачовете с Белгия и Дания. Става дума за Тами Ейбрахам, Бен Чилуел и Джейдън Санчо.

Футболната асоциация на Англия продължава да разследва случая, в който тримата са присъствали на събиране в събота вечер, а тримата футболисти вече се извиниха и признаха грешката си.

Приятелите и семейството на Ейбрахам са организирали парти изненада по случай 23-тия му рожден ден в апартамент в Лондон, на който са присъствали Чилуел и Санчо.

Очаква се футболистите от английския национален отбор да бъдат тествани отново днес, но независимо от резултатите тримата играчи няма да бъдат върнати в състава за приятелската среща с Уелс.

Гарет Саутгейт вече даде конкретни предупреждения за нарушаване на правилата след смущаващата ситуация в Рейкявик преди 4 седмици, когато Фил Фодън и Мейсън Гринууд бяха отстранени от отбора за напускане на хотела за среща с две исландски жени.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?