61

Пиер Зебли от Локо за престоя си в Интер, Генк и как се озова на Лаута ВИДЕО

Едно от новите попълнения на Локомотив Пловдив Пиер Зебли благодари и на феновете за подкрепата в победния мач срещу Пирин и изрази надежди за доброто представяне на отбора през този сезон.

‘Първият ми отбор в Европа е Бастия, след това бях в школата на Интер, а първия си професионален договор подписах с Перуджа. Бях трансфериран в Генк, след това играх под наем в Асколи и се завърнах отново в Белгия. През февруари 2022 се озовах в България и подписах с Царско село”, коментира той.

Тук съм от началото на подготовката. Съотборниците ми ме приеха добре. С някои се познаваме, играл съм срещу тях.Треньорът изисква много от нас, затова се стремим да даваме максимума. Готвим се здраво, за да сме в отлична форма и да помогнем на клуба да се представя на ниво. Чувствам се добре, всички ме приеха отлично, и служители, и директори.

Първият мач не беше лесен, но с помощта на феновете ни успяхме да победим. Благодаря на феновете за подкрепата, сезонът няма да бъде лек, но разчитаме на тях да ни мотивират и да ни помагат в трудните моменти”, каза още Зебли.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?