64

ПФК "Хебър": От "Ботев" ни дължат и 20% неустойка за Георги Николов

За сведение на всички интересуващи се по казуса с плащането на транша за Георги Николов, обявяваме позицията от канцеларията на ПФК "Хебър": "Дължима е цялата сума по договора плюс неустойката от 20 процента".

Шефовете на пазарджишкия клуб са категорични, че по сметките им няма наредени пари за плащане от Ботев (Пловдив).

Приказките на незнаещи фактори в "жълто-черния" клуб и тиражираните неща в медийното пространство за нареждане на парите в петък следобед не отговарят на истината. Към 12.00 часа днес няма превод към сметките на ПФК "Хебър".

За да няма неяснота, обявяваме и какво ще направят от Пазарджик до края на работния ден - изпращане на запорно съобщение към банката, обслужваща сметката на ПФК "Ботев".

Апропо, хубаво е, че в Ботев искат да купуват българи в отбора си, но е и добре да се плащат надлежно, коментират запознати с алъш-вериша източници. Според тях, цената за Георги Николов е нереално висока, с оглед показаното в мачовете досега с "жълто-черния" екип.

Николов се мога по терена в търсене на мястото си, а то не е като централен нападател, а в ляво на атаката на Ботев, допълват хората, които твърдят че Георги ще е отличен ляв външен в схемата Керкез. Още повече, че Акере не показва наченки за титуляр на поста.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
denn

denn

11.03.2024 | 20:04

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/mens

Отговори
0 1
Чики

Чики

11.03.2024 | 16:22

Най гокемите шмекерджий , винаги с лъжи и измами действат . Преди това писах че Руският олигарх ще ги изпързаля И... Познах , не е сефте . Винаги са постъпвали подло .

Отговори
6 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?