64

Певицата на "Сърца червени": Твърдо съм зад ЦСКА на Ганчев

Естрадната прима Йорданка Христова заяви, че не желае песента "Сърца червени", химн на ЦСКА, да звучи на мачовете на ФК ЦСКА 1948. Прочутата певица обяви, че подкрепя Гриша Ганчев.

"Безумно съм възмутена, че БФС разрешава съществуването на два клуба в Първа лига, които да носят едно име. Те го допускат, защото са против ЦСКА и повечето са левскари. Те не желаят да има един ЦСКА. Аз нямам друго обяснение, защото юридически не знам как ЦСКА не са подали сигнал във ФИФА. Знам, че е разрешено в по-ниските нива на българския футбол, но да има два отбора в Първа лига с едно име, това го няма никъде! Това е абсолютно незаконно и забранено. Също така химна, който имах удоволствието да изпълня преди години, автор е Евгени Димитров - Маестрото, аз не съм съгласна този химн да звучи на мачовете на другия ЦСКА.

Аз съм зад Гриша Ганчев и зад този ЦСКА, който познавам отдавна. Зад Ганчев съм, който се бори със зъби и нокти за ЦСКА, който плаща всякакви дългове. Никой друг от държавата, както на други отбори не прощава и не дава стадиони и т.н. Стойчо Младенов много го харесвах, но не може така да отиде от тук там. Това са интриги и г-н Найденов непрекъснато се чуди кой ветеран от ЦСКА да покани и наеме, за да дразни и събира фенове. Това е безобразие", заяви Йорданка Христова пред "Мач Телеграф".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Корифей

Корифей

29.08.2022 | 12:28

Моите уважения Христова за дългогодишната ти кариера, любовните ти авантюри с диктатора кастро, на зпочваш май да кукургаш дъртофелнице. Каква ти е работата да се месиш в неща които не са твоя работа. Първо Ганчев си преименува неговия отбор Литекс в ЦСКА- София и го премести там. Второ истинското ЦСКА тъй като не успя да покрие задълженията си, критерии и т н и започна от непрофесионалния футбол както Локо Сф, Ботев Пловдив и така стигна до сегашната Първа професионална лига това е ЦСКА 1948. А тази лига беше създадена за такива като Ганчев за да може да си вкара отбора като ЦСКА.

Отговори
2 3
СТАРИЯТ ЧОРБАР

СТАРИЯТ ЧОРБАР

29.08.2022 | 12:17

ИМА ЕДИН ЦСКА И ТОВА Е ОТБОРА НА АРМИЯТА. ЕНИЧАРИТЕ ОТ СЕДМИЯТ КАРТОФЕН ПОЯС НА СОФИЯ СА ОТРОВНИЯ ДВОЙНИК СЪЗДАДЕН ДА РАЗБИЕ ЦСКА ОПИТАХА ВСИЧКО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЕГА СЕ НАДЯВАТ НА НЯКОЛКО ПРОДАЖНИЦИ ДА ОБЕЗЛИЧАТ ЦСКА. ВСУЕ НАПРАЗН О НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ. АРМЕЙСКИЯТ ДУХ Е НЕПОБЕДИМ УБИЕЦЪТ НА ЕВРОШАМПИОНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕСЯКОГА ИМА НУЖДА ОТ НАС. ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ НА АРМИЯТА. ДА "УВАЖИМ" ПОДОБАВАЩО ПЛОСКИ И ЕДНОМЪДИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ИБРИКЧИИ. САМО ЦСКА

Отговори
3 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?