Петър Жеков: Ще се напия довечера, дано от радост

Легендата на ЦСКА Петър Жеков очаква много интересен финал за Купата на България между "червените" и настоящия носител на трофея - Локо (Пловдив).

"Сигурен съм, че нашите ще дадат всичко, на което са способни. Локото обаче е много добър отбор, играят вече 3-4 години заедно, знаят си и кътните зъби, както се казва. ЦСКА ще се хвърли, няма къде да отстъпва. Ако спечелят Купата, ще е голяма работа. Ще се прочуят тези момчета, ще останат в историята. След това ще могат да се продадат в хубави отбори в чужбина, така че имат възможност да направят нещо и за себе си.

Имах имен ден в понеделник, но реших да го запазя и да го празнувам след финала в четвъртък. Така ще имам повод да пийна от радост, дано да не е от мъка. Не знам кой от нашите може да реши мача. Новият италианец Белтраме ми прави добро впечатление, той обаче не игра много напоследък. Сега го пуснаха срещу Славия. С "белите" пропускахме, пропускахме, а накрая можеха да ни бият. Това момче (б. а. - Ради Кирилов) удари страшна ножица - ако беше във вратата, нямаше хващане.

Малко се притеснявам от вратаря Бусато. Имахме си чудесен вратар, 2 метра висок, с рефлекс и всичко. Вярно, вкара си един куриозен автогол и го нарочиха, но бе стабилен. А бразилецът прави постоянно грешки. Първи закон е, че вратарят няма право да оставя вратата си, когато има единоборство, а Бусато няколко пъти го прави - и срещу Левски, и срещу Локо (Пловдив), пък и със Славия. Направо ми идваше да изритам телевизора от тези грешки", каза той 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?