Пет фирми с оферти за Колежа, Запрянови и ГБС ги няма

Пет фирми подадоха индикативни оферти за остойностяване на количествените сметки за доизграждане на стадион „Христо Ботев“, съобщи заместник-кметът по строителство Пламен Райчев след изтичане на крайния срок на пазарното проучване. Най-ниската индикативна оферта е 38,9 млн. лв, а най-високата е 46,8 млн. лв. Цените са без ДДС.

„Адлер-ИН“ ЕООД, „Маридел 2012“ ЕООД, „Пътинженеринг“ ЕООД, „Сиенит стротелна група“ ЕООД и ПИМК ООД са подалите оферти.

„Община Пловдив ще се съобрази с офертите, тъй като целта на това проучване бе да получим оптимална цена за довършването на стадион „Христо Ботев“. Със индикативните стойности ще бъде съобразена обществената поръчка по ЗОП“, коментира още Пламен Райчев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
НЕ Е ПРАВА МАРИЕТКА

НЕ Е ПРАВА МАРИЕТКА

11.06.2020 | 23:04

ТРОЛОВЕ , НА МАМИНИЯ , ЗА ДА СТЕ УБЕДИТЕЛНИ РАБОТЕТЕ С ФАКТИ. АМА ГИ НЯМАТЕ И ВЪРТИТЕ ЕДНО И СЪЩО. ГЕРГОВ ОТДАВНА Е ЧОВЕК НА ГЕРБ И ТРИ ПЪТИ ПОДАРЯВА ПЛОВДИВ НА ПЪНОВЕ КАТО ЗИКО И ТОТЕВ , НЕПРОЧЕЛИ ДОРИ ВИНЕТУ В ЖИВОТА СИ. ВТОРО , КЛЕПТОМАНА МАМИНИЯ ДОКАРА ПЛОВДИВ ДО ФАЛИТ С 80 МИЛИОНА ДЪЛГОВЕ И НАЙ-ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ В СТРАНАТА.ТРЕТО , ДОКАЗАНО Е ЧЕ ВАШАТА МАЙКА Е ЛЪЖАТА , АМА ХОРАТА НЕ ВИ СЕ ВЪРЗВАТ. РЕНДЕТО Е ПОСТРОЕНО ОТ ДРУГИЯ КРАДЕЦ ЧОМАКА А НЕ ОТ СЛАВЧО. ЧЕТВЪРТО , НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СТАНА ЯСНО КАК СТАВАХА ТОТЕВИТЕ И ЗИКОВИТЕ ПОБЕДИ В КАВИЧКИ НАД СЛАВЧО. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ПОДПРАВКИТЕ НА ПРОТОКОЛИ, КАКА ВИ ДАНА , ГЕРГОВ , ТЮТЮЦИТЕ И БИДОНИТЕ ,БАНДИТИТЕ НА ТЪРЕВ И РАЗБИРА СЕ ЦИГАНИТЕ. ВЪПРЕКИ ОГРОМНАТА ДЪРЖАВНА , МЕДИЙНА ,ФИНАНСОВА МОЩ П,СЛАВЧО САМ САМИЧЪК 10 ГОДИНИ ВИ ПРАВИ НА САНДЪР.САМИ ГЕРБ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС СРЕЩУ НЕГО.ПЕТО , КАКВО ЛОШО ИМА ,ЧЕ СЛАВЧО РЕМОНТИРА 17 ОБЩЕСТВЕНИ ТОАЛЕТНИ КАКТО СА В ЕВРОПА, НО НА ВАС ВИ ПРАВИШЕ ПОВЕЧЕ КЕФ ДА ПИКАЕТЕ ПО ЪГЛИТЕ НА КЪЩИТЕ, А ЖЕНИТЕ ВИ ДА СЕ ДУПЯТ ПО ХРАСТИТЕ.И ШЕСТО ДА СРАВНЯВАШ ЧОВЕК ПРОЧЕЛ ТРИ ВАГОНА КНИГИ С БЕЗКНИЖНИТЕ ПЪНОВЕ ТОТЕВ И ЗИКО Е ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВАШ ФЕРАРИ С МОСКВИЧ.ХАЙДЕ ЛЕКА НОЩ И ВСЕ ТАКА ПЛЮЙТЕ СЛАВЧО. САМО ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАРАТЕ ХОРАТА ДА ГО ОБИЧАТ. СВИНЕТЕ ВИНАГИ ЩЕ МРАЗЯТ ЛЕБЕДА.ЗАЩОТО ТЯХНИЯТ СВЯТ Е КОЧИНАТА. И ТЪЙ КАТО СТЕ НЕГРАМОТНИ , КАТО КМЕТСКИТЕ ВИ НАМЕСТНИЦИ , ДА ЗНАЕТЕ , ЧЕ ГО Е КАЗАЛ ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ В ЕДНА СВОЯ ПЕСЕН. ПАРДОМ, ЗАБРАВИХ ,ЧЕ ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е ВИСОЦКИ

Отговори
2 0
Права е Мариета

Права е Мариета

09.06.2020 | 10:48

Права е Мариета, Тотев е най-успешният кмет на Пловдив. Всички твъдения, че Тотев е крадял са само твърдения на троловете на Славчо Атанасов. Ето защо Тотев изкара два успешни мандата а Славчо се проваля тотално на три поредни избора. На всичкото отгоре Славчо Атанасов не е пловдивчанин, и е пионка на Гергов.

Отговори
2 3
Пловдивчанин

Пловдивчанин

09.06.2020 | 08:24

Иван Тотев и Славчо Атанасов са двете страни на монетата. Единия ще се помни с предателството, кенефите, рендето и метлите, а другия с лакомията и кражбите. Това ли иска Пловдив, съмнявам се??

Отговори
4 3
дякон

дякон

09.06.2020 | 00:29

В основата на всички злини,стои сребролюбието- апостол Павел,из Първо послание до Тимотей,Библията.Дано БОГ ти даде разум, кмете.

Отговори
3 1
1912

1912

09.06.2020 | 00:18

А бе вие с Бойко ли се гаврите.Става като номера с колодрума .От 24 милиона,от лакомията на маминия отидоха на 62 Зико опичай си акъла ,да не настъпите котето..

Отговори
6 1
До мариета шаламанова,тотев трол

До мариета шаламанова,тотев трол

09.06.2020 | 00:11

Хубаво мариетке ,но да видим фактите.Славчо хубав,лош не е Давал43милиона!!!!!!за два декара дупка във Варна на цени по-високи за квадратотМанхатън и Вегас на Гергов.Герб ги даде.Славчо не е давал 37 милиона евро и после21мимиона заем на минимални лихви от банката за възтановяване и развитие на Гергов, пряко подчинена на Бойко.Затова Гергов на три пъти продава града на Герб. публично заяви не къде да е ,а на партийната им конференция - Нито глас за Славчо Атанасов нито на първи , нито на втори тур.Освен това Славчо не е бил партиен секретар наБКП ,като мама роза тотеваБаба менда,стефчо дедев, вихър захов,анести тимчев и прочие,мога да ги изреждам до сутринта.Твоят любимец, Тотев,мила с мек червен хляб е израсъл.Затова е станъл такъв сарък и дангалак

Отговори
6 1
Режисьоро

Режисьоро

08.06.2020 | 22:42

Ало, Зико, кво станА, ве? По изборите големи обещания на агитките, после мотане, мотане, а сега май ударихме в стената. Това ли измислихте, да кажете, че няма пари и Ботев да остане без стадион, защото се чудите как да откраднете повече? Лошо ще се спънете, да си знаете! Дръпнете им ушите на тия фирми, а вие се примирете с това, че от стадиона няма да може да се открадне много, а само минимално. 25 милиона са достатъчно за Колежа, че и за крадене има. Овладейте я малко тая невъобразима алчност и направете така, че стадионът да стане. Нямате друг ход по тоя казус. Хич не се изживявайте в някакъв друг филм. За да има хепи енд, трябва да има стадион. А с тия цени, дето сте щели да се съобразите с тях, краят май ще е като по Тарантино.

Отговори
9 1
Пенчев

Пенчев

08.06.2020 | 22:42

Като гледам, все наши фирми наредени. Но ми е чудно кметът как я мисли, че ще стане тая схема, защото е очевидно, че всичко над 25 милиона е предназначено да се открадне. А разликата между 25 и 60 милиона с ддс си е 30 милиона. Кметът Зико трябва да излезе веднага пред медиите, да заклейми алчните фирми, да им обясни какъв е проекта и така да докаже, че не участва в предполагаемата схема. Всяко друго действие от негова страна ще изглежда като съучастие в корупция и ОПГ. Кога е казана истината - когато са докладвали на Бойко проект за 25 милиона или сега, когато ще съобразяват обществената поръчка с тези нови цени? Умишлено ли са подвели Борисов или по невнимание, защото са глупави и некадърни? И в двата случая столовете им яката се клатят, ми се струва.

Отговори
9 2
Милев

Милев

08.06.2020 | 22:41

Кви са тия цени, ве? Същата история, като с Колодрума. И как така общината ще се съобрази с тия цени?!? Зико, ти напълно си изперкал, приятел. Нали като отидохте при Бойко, му дадохте проект за 25 милиона, как така сега сумите стават тройни? Вие май се ебавате с премиера, а? Ама нали знаете, че накрая той ще си прибере парите, които отпусна, стадион няма да има и вас ще ви избесят по тополите край Марица. Това трябва да ви е напълно ясно, ако подкрепите тези суми, в Пловдив ще избухне бунт. Вие му мислете къде ще се скриете от феновете. Не е нормално това. Навремето стадион Пловдив щеше да струва 20 милиона, Славчо Атанасов и архитект Маринов занесоха на Бойко план-сметка и сумата беше ясна. При вас всичко е мъгла. Веднъж 25 милиона, сега ще се съобразите с 46 милиона и то без ддс. Нямате акъл и не съзнавате какво ще забъркате. Ама то вие все такива ги вършите, но май това ще е последната ви и фатална грешка. Ще запалите града, ей! Опичайте си акълите

Отговори
9 1
Ех, Мариетке, целуни го Тотев в устата

Ех, Мариетке, целуни го Тотев в устата

08.06.2020 | 22:37

Много тъжна гледка си, мила моя тролке. А може и трол да си, ама щом се пишеш с женско име, значи си сбъркана работа. Разбирам донякъде, че в тая криза трябва нещо да ядеш и по някой лев да препечелиш с дращене на простотии, ама много низко, бе. Да си изкарваш хляба като по мияр не е достойно. Много ти ниско нивото, като нямате никакви аргументи срещу Славчо, веднага заместник по политическата част. Да де, ама той никога не е бил такъв. Не е работил като такъв. За разлика от видните Иван Тотеви приятели - Мента, която от Свищов веднага в градския съвет назначена, току що напикана пи кла, а следващата године вече и шефка на отдел. Да не изреждам останалите видни пловдивски герберасти с дебели комунистически биографии. Славчо с БКП никога не е имал общо, за разлика от всички вас. А гнусн ата ви прегръдка с прас ето Гергов през последните години е най отвратителната политическа мафия, която може да съществува. Продавате си града и вота на хората на всички избори. Скъпият ти Тотев се прегърна с Чичо Гошо и неговата суфражетка Каназиркина и така всеки път подменят и фалшифицират изборите в Пловдив. Хората гласуват за друг, но накрая кмет става поредният изкуфял пън на политическия картел. Така че, Мариетке, един безплатен съвет - с фалшиви клевети спор не се води. Така само карате хората да харесват повече човека, когото се опитвате да намацате. Продължавайте все в тоя дух.

Отговори
5 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?