5 ареста в Солун за убийството на пловдивския фен Тоско

След няколко месеца разследване, вчера са направени нови арести във връзка с убийството на Тоско от фенове на ПАОК, информира радио "Тесалоники". Петима души между 24 и 48 години са били задържани Арестувана е и 26-годишна жена, която е информирала феновете на ПАОК за движението на феновете на Ботев, което потвърждава версията на разследващите, че атаката е била целенасочена.

Многомесечното разследване на полицейски служители от поддирекцията за борба с насилието в спортните зони на Солунската дирекция за сигурност доведе до идентифициране на феновете на ПАОК, замесени в инцидента.

Те са 5 местни жители на възраст от 24 до 48 години, срещу които е образувано дело за нарушаване на реда, телесни наранявания по време на съучастие, насилие по повод спортни събития и нарушаване на Закона за оръжията.

Също така, в контекста на разследването, по обяд вчера (29-06-2020 г.) 26-годишен местен жител беше арестуван въз основа на заповед за арест, издадена от следователя в Солун за предумишлено убийство.

Отбелязва се, че лекият автомобил, управляван от чужденец, е бил нает от 48-годишен мъж от фирма за коли под наем. Той също е подведен под отговорност.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?