Пердах за ЦСКА и Лудогорец в Лига Европа ВИДЕО

ЦСКА и Лудогорец загубиха третите си мачове от груповата фаза на Лига Европа тази вечер. По-болезнено бе поражението на червените, които бяха бити с 3:0 от Йънг Бойс. Шампионите пък не успяха да се противопоставят на Тотнъм и бяха отнесени с 3:1 в Разград.

Делиорманци изглеждаха далеч по-обречени срещу тима на Жозе Моуриньо, който ако се бе понапънал сигурно щеше да качи домакините на историческа разлика. Българите изиграха един от най-безличните си мачове в Европа в последните години и логично загубиха, като дори могат да са доволни, че поражението не бе по-изразително. Хари Кейн, Лукас Моура и Джовани Ло Селсо бяха точни за "шпорите", а за "зелените" попадението бе дело на Клаудиу Кешерю.

ЦСКА се надяваше да продължи доброто си представяне в турнира след победата над Базел и хикса срещу Рома. Червените обаче буквално катастрофираха срещу Йънг Бойс. И трите попадения в срещата паднаха през първото полувреме, а "червените" започнаха двубоя много слабо и допуснаха изоставане в резултата още в 97-ата секунда. Феликс Мамбимби (2) изведе домакините напред още в самото начало, а Миралем Сюлеймани (19) удвои. Отново Мамбимби (31) направи резултата класически. Али Соу удари греда за армейците.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?