61

Павел Колев с шокиращи разкрития за положението в Локо ВИДЕО

Има ексцесии между основните акционери, обяви изпълнителният директор на клуба

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев направи шокиращи разкрития за състоянието в клуба. Той говори след мача срещу "Левски", загубен от черно-белите с 0:3. Токът на стадиона в Лаута не бил платен и до седмица можело да бъде спрян. Освен това не е приета оферта за зимен лагер, тъй като не се знаело дали ще има пари за него.

„Ние с Илко Пиргов не сме си намерели имената на улицата. Ако няма разрешение на проблемите, няма как да продължим да работим. Не виждаме как може клубът да догони отбора, даже става май по-скоро обратното - клубът дърпа отбора назад. През юли имахме сътресения, в които доста ясно показах, че нямам намерение да ставам параван за неща, които нито са съгласувани с мен, нито ми харесват. Бих предпочел да гледам хората в очите и когато ми задават въпроси какво се случва в Локомотив, затова и говоря в момента. Така, както сме тръгнали, нещата няма да свършат добре. Има сериозно напрежение, което стига до ексцесии между основните акционери в Локомотив Пловдив. Нещата преминават границите на добрия тон и ние с Илко Пиргов сме по средата на тези отношения, което се отразява зле“, заяви Колев.

„През последните 4-5 месеца вкарахме плащанията в ритъм. Няма да коментирам какво сме заварили, защото е традиционна тема. Аз не съм от тези, които се оплакват. Опитахме да погасим част от задълженията и в интерес на истината, това, което мога да кажа, че през последните 4 месеца заплатите се плащаха сравнително на време и парите бяха изкарани от самия клуб. За съжаление често средствата, които Локомотив Пловдив успя да геренира, не влизаха в Локомотив Пловдив. Въпреки моите настоявания, да разбера къде отиват тези пари, не получих отговори. Единствено за част от сумите, които ми беше казано, че се дават на Миньор Перник на заем и щели да бъдат върнати. Тези средства в Локомотив Пловдив не съм ги видял“, разкри още Колев.

„Имаме огромен проблем с екипировката. Подписан е договор, който още не мога да изплатя с тези средства. Да не говорим, че самата екипировка не е налична. Който е избирал фланелката да дойде да обясни защо футболистите нямат екипи. Защо генерираме поръчки от онлайн магазина и не можем да ги изпълним. Защо средствата от този онлайн магазин не влизат в Локомотив Пловдив, а отиват другаде. Още редица въпроси, на които не получих отговор. Може би се очакваше от нас да ходим по вода, за да докараме фланелки от Китай. Стигнахме дотам, че отборът бе заплашен да не бъде настанен във Враца. Това не отива за клуб като Локомотив Пловдив“, каза Колев.

„В тази обстановка имаме претенции да се борим за челни места и да се конкурираме с големите клубове в България. Това е меко казано несериозно. По тази причина аз не виждам смисъл да се боря повече, защото очевидно в Локомотив Пловдив се решават на друго място, а не на Лаута. Акционерите са двама. Това са разговори, в които не участвам. Имам грижата да защитавам интересите на клуба и това правя в момента. Ако не го направя ставам мълчалив съучастник, което няма да допусна. Обръщам се към феновете, защото те винаги са зад клуба“, допълни още Павел Колев.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Поздравления за Павел Колев!

Поздравления за Павел Колев!

03.12.2023 | 16:55

Вън и Сотков и смешника Крушарски - навремето изгони Мартин Камбуров, а сега защитава идиота Борислав Михайлов. Да се кандидатира за БФС и да видим докъде ще стигне.

Отговори
3 0
Коцето

Коцето

03.12.2023 | 10:24

То феновете го знаеха, ама не могат да изгонят боклука, дето се крие зад Адам

Отговори
3 1
Боби

Боби

02.12.2023 | 22:00

Скоро футбола в Пловдив ще бъде закрит, ще останат едни подобия на стадиони за стотици милиони. Пито платено, честито на шараните.

Отговори
13 10
Доктор

Доктор

03.12.2023 | 08:16

Да се закриват,милиони за стадиони от нашия джоб, че откъде на къде ? Тези пари, ако бяха дадени за инфраструктурата, град Пловдив щеше да е най прекрасния..

Отговори
3 3
Къде е хъмпи

Къде е хъмпи

02.12.2023 | 21:24

Хъмпи,палячооооо къде си бе?

Отговори
14 2
Готин

Готин

02.12.2023 | 20:31

Само с плащания към съдиите не става, трябва да се плаща и на играчите, трябва да се плащат ток, вода, данъци и т.н.

Отговори
23 3

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?