61

Павел Колев отговори на Венци с индийска мъдрост: Подлец остава той навек!

Изпълнителният директор на Локомотив отговори подобаващо на президента на Славия Венци Стефанов, който го нарече Христофор Колумб и го прикани да разкаже за злоупотребите покрай организирането на Европейското първенство за юноши през 2015 г. Повод за изригването на Стефанов бе изявление на Колев, че в България има черно тото и президентите на клубове знаят това. Стефанов от своя страна заяви:

„Да каже и да докаже. След като знае, Павел Колев от много време е във футбола, не само „ще ти купя колело, ама утре“, да каже имена. Играят черно тото, да докара един, който да каже това съм направил. За тези 28-29 години е много трудно да застанеш пред отбора и да кажеш: „Пуснете до 33-ата минута да ви вкарат 2 гола“, аз така разбирам черното тото, разказвали са ми играят на голове, корнери и т.н. Утре решиш да се разделиш с някой от футболистите. Какво се получава? Затова нека Павел Колев ако знае, да излезе и да каже.

Ама Павел Колев откри Америка. Христофор Колумб ще го кръстя вече. Бяха се скрили в храстите, залагат в Китай, викам си къде се извъдиха толкова учени с тия лаптопи. Павел Колев да даде отчет за парите. Новото ръководство ще потърси сметка. Павел Колев е известен, че има апетит и написа една книга за Илиана Раева".

Колев отговори по следния начин от профила си във Фейсбук:

"Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено да му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от "Панчатантра" (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):
Духът, а не плътта старее
у благородния човек. Но е обратно у злодея –
подлец остава той навек".
 
 

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 7 оценки
4/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Боби Михайлов

Боби Михайлов

04.12.2023 | 15:02

Абе,... и двамата са мушеници!

Отговори
3 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?