64

Пак геле! Седалки на Колежа най-рано през юли

От Агенцията по по обществени поръчки са посъветвали Община Пловдив да бъде пусната нова процедура за седалките на стадион "Христо Ботев". 

На 3 май бяха отворени офертите и разгледани мострите на седалки на двете фирми, подали офертите. Окаа се, че седалките и на двете не отговарят на изискванията. Стана ясно че седалките само на третата фирма, която представи мостри, но не подаде навреме офертата си заради проблем с комуникациите, отговарят на изискванията.

Шефовете на тази фирма подадоха жалба в Агенцията по обществени поръчки. Решението е да не се допуска нейната оферта до участие , а да бъде направена изцяло нова поръчка.

Припомняме, че и първата поръчка за седалките на Колежа бе спряна, преработена и пусната отново.

От Община Пловдив ще трябва да оправят документацията за прекратяване на настоящата поръчка до края на месеца и да се задействат процедурата за нова такава.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
намръщенЪ

намръщенЪ

16.05.2022 | 21:02

То по-добре правостоящи...

Отговори
2 1
Най-бързото решение

Най-бързото решение

16.05.2022 | 16:04

Най-бързото решение е Общината да гласува още 2-3 милиона за седалките и те да не са в толкова скъпия жълт цвят,а а в небесно син цвят, какъвто е цветът на знамето на Пловдив. Кмете, бързо действай да осигуриш парите и да пуснеш нова поръчка.

Отговори
3 2
Ехоо

Ехоо

16.05.2022 | 15:44

Станахте за смя с ти седалки . Задължително ли трябва да бъдат в цвят - н.сран .

Отговори
5 1

Анкета

Какво ще направи Ботев (Пловдив) в евротурнирите това лято?