Следвайте ни

Отварят офертите за строителството на стадион "Ботев" 

viber icon

Ценовите оферти на фирмите, които кандидатстват  за реконструкцията на  стадион „Христо Ботев“, ще бъдат отворени днес в 14 часа в сградата на община Пловдив. 

Процедурата ще се проведе в присъствието на заместник-кмета по строителство Пламен Райчев, директора на обществени поръчки  Тодор Тодоров и представители на фирмите-участници при спазване на противоепидемичните мерки, въведени със заповед на министъра на здравеопазването, съобщиха от администрацията.

Пламен Райчев

Оферти  са подадени от петима кандидати - ДЗЗД "Инфра Конструкт" с водещ участник "Парсек груп", ДЗЗД "Колежа", където водеща е фирма "ПИМК", "Щрабак" ЕАД, ВХД АД и "ГБС - Пловдив". 

Прогнозната стойност, обявена в тръжните условия, е  44 348 399 лева  без ДДС. От държавния бюджет за "Ботев"  на общината са преведени 25 млн. лева. Избраната строителна компания трябва да завърши Колежа за 730 дни.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Коментари (2)

да попитам

да попитам

23.10.2020 | 11:23

А другите пари откъде ?

Отговори
2 1
ДРЪТ

ДРЪТ

23.10.2020 | 15:44

На маикати от сливАта

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?