Следвайте ни

От Първа до Трета лига се пръснаха бившите асове на Хебър

viber icon

Гръбнакът на сегашния ФК Хебър няма нищо общо с този от преди 1 година, когато футболни капацитети припознаваха пазарджишкият тим като един от трите претендента за промоция с марка Първа лига. 

По време на COVID пандемията тимът на Николай Митов бе тотално обновен, а разделилите се по различни причини с Хебър общо 10 футболисти поеха по нов път. Къде са те сега?

В Първа лига се подвизават трима от бившите асове. Божидар Васев стана част от състава на Царско село, Янко Ангелов премина в Монтана, а Даниел Пехливанов заигра в Етър(Велико Търново).

На ниво Втора лига пристан намериха Асен Георгиев(Септември-София) и Йордан Апостолов(Спортист-Своге).

От лятото Георги Андонов премина в състава на Левски(Карлово), където стана съотборник с друг бивш нападател на Хебър - Георги Георгиев. 

Също в Трета лига, но гръцката заигра и друг пловдивчанин - Веселин Марчев, направил свободен трансфер в Астерас Влахиоти. 

Засега няма информация за нова клубна принадлежност на Димитър Везалов, Владимир Гаджев и Георги Стоичков.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?