Следвайте ни

От Областния щаб за шматки ли ни имат, или са зле с математиката?

viber icon

Колегите от пресцентъра на Областния щаб в Пловдив или ни вземат за големи шматки, или не могат да смятат като хората. Има и трети вариант - да ни лъжат, но аз не искам да вярвам в него.

В сряда пуснаха официално опровержение, че сме тиражирали невярна информация за заразени 50 фена на футболния клуб "Локомотив" Пловдив. Отново по информация на РЗИ в сряда с положителна проба за COVID-19  са 4 души, поддържници на черно-белия тим. В четвъртък се съобщава за още седем фена.

За вчера обявиха, че има общо три потвърдени случая на футболисти от "Локомотив". Първите два бяха Бирсент Карагарен и Илко Пиргов, след това се разбра и за Кенан Муслимович.

Сега просто прочетете какво каза Бруно Акрапович след края на мача с ЦСКА на "Лаута" (9 юли, 22.25 часа): "Имах една тактика, но петима играчи се заразиха с корона. На другия ден (б.а. четвъртък) с друга тактика, но още четирима играчи се заразиха". 

И така, за да не се излагате като кифладжии, просто допълнете в статистиката ви липсващите 6 футболиста от "Локомотив". Да не забравите - 9 човека от черно-белия клуб са с позитивни тестове!!

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (1)

Здравка

Здравка

10.07.2020 | 06:20

Мадам лъжа знае само да лъжи. Известно е на целия град. Тази е време да бъде изгонена, нямало е досега такова недоразумение за управленец.

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?