64

От Фенклуб "Локомотив" разкриха кой е вкарал ракетите

Два дни след дербито, фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с нова позиция за случилото се, като конкретно обявява как са внесени пиротехническите средства на стадиона. Ето декларацията без редакторска намеса:

"Вчера беше публикувана жалка по съдържанието си и намеренията си декларация от фенклуба от покрайнините на Пловдив. Жалка, защото съдържа само лъжи, от началото до края си. Лъжи и прехвърляне проблема от болната глава на здравата.

Хубавото е, че и ние, и авторите на безуспешните жълто-кафяви опити за изкривяване на фактите знаем, че написаното не отговаря на истината – както винаги. Лошото е, че на авторите на декларацията не им пука от този факт. За примитивите от сектора за гости не е проблем и нямат скрупули да лъжат и да разпространяват невярна информация – за да опитат да прикрият стореното от тях.

А фактите са: първата ракета излита от сектора за гости още преди да е даден първият съдийски сигнал! Още преди да е даден първият съдийски сигнал! Това се вижда ясно в прикаченото видео.

Защо се случи това? Отговорът е само един – хулиганът скрит зад полицейски пагони Иван Елшишки. Всеки път, когато спринтьорите изстрелват ракети, Иван Елшишки е на поста си и „пази“. Кого пази Иван Елшишки? Дали спи спокойно?

Кого пази полицията? Защо полицията задържа само един човек, при изпочупени 130 седалки и изстреляни над 10 ракети по публиката на Локомотив?

Не за първи път тези индивиди изстрелват ракети по хора, удобно скрити зад полицейските щитове. Това е тяхна обичайна практика. Справка – мачовете им с Левски, Арда, предишното дерби в Коматево. Какво трябва да се случи, за да се вземат мерки? Защо полицията не намери тези ракети у привържениците на гостите, за които това е рецидив?

Може би Иван Елшишки знае.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Драган

Драган

07.09.2022 | 12:19

Какво става със спортната редакция на Марица!?Стана обед днес на 7 септември а няма никаква декларация от Локо срещу Ботев!?

Отговори
0 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?