61

От "Ботев" обявиха две важни събития

Две важни събития зъ жълто-черната общност ще се състоят през октомври и ноември. От клуба поканиха привържениците на празничен концерт по случай 110-годишния юбилей.

"На 4 октомври 2022 изживейте отново великата “жълто-черна” история! В сърцето на Стария град, ПФК Ботев Пловдив организира празничен концерт по случай 110 години от своето създаване. На събитието ще присъстват фенове, легенди, настоящи футболисти, деятели и приятели на клуба", информираха от управата на канарчетата.

В концерта ще участват Едит Унджиян, Никеца, лидерът на група Д2 Димитър Кърнев, Хор на пловдивските момчета и Мирослава Кацарова. Водещи на събитието ще бъдат Гери Турийска и Камен Алипиев (Кедъра), а билетите се разпостраняват чрез eventim.

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас и през тази година ще организират футболен турнир в памет на Тоско Бозаджийски. Събитието ще се проведе на 26.11.22г. (събота) и е с начален час 10:00 часа.

Мястото на провеждането на турнира е зала Атрим Арена (бул. Цариградско шосе 53). Краен срок на записванията (във фенмагазина на ул. Нестор Иванов 1) на желаещите отбори е 31.10.22г. Таксата за участие е 50лв на отбор, като отборите ще са съставени от 5 полеви играчи + вратар.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:56

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?