Следвайте ни

Освободиха Йордан Сталев без обвинение

viber icon

Шефът на съдиите Йордан Сталев излезе от разпита в ГД БОП без да му бъде предявено обвинение. Както "Марица"съобщи пловдивчанинът бе привикан на разпит след скандалите в БФС, довели до оставката на президента на централата Борислав Михайлов. За разпитите на съдиите спомена и премиерът Бойко Борисов, който изрично уточни, че спецслужбите работят отдавна по сигнали за нередности във футболното съдийство.

"Всичко мина нормално и няма от какво да се притеснявам, но не желая да коментирам темата на разпита", заяви Сталев за dsport.bg.

Той не пожела да коментира каква е била конкретната тема на разпита, но разкри, че и други отБФС са били привикани за разговори, без да уточнява кои са тези хора. 

Сталев счита, че всичко е преминало в рамките на нормалното и, че не отговоря на истината появилата се информация, че са били арестувани, както той, така и други членове на съдийската комисия.

Йордан Сталев добави още, че не е видял сред привиканите да има действащи съдии.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?