102

Октай Хамдиев: Надявам се на бързо възстановяване

Крилото на Хебър Октай Хамдиев претърпя успешна операция на коляното. Роденият в Шумен щурмовак се подложи на интервенцията в столична частна клинка, където лично известният далеч извън пределите на страната ортопед д-р Иван Василев направи хирургичната намеса. Припомняме, че Оки получи скъсване на предна връзка на лявото коляно по време на визитата на Хебър срещу ЦСКА 1948 в Бистрица, на 7-ми август. "Операцията беше около 2 часа. Радвам се, че всичко е минало нормално и сега се надявам на бързо възстановяване", сподели Хамдиев.   

Още известно време той ще бъде с шина на оперирания крак, а след 2 седмици ще му бъдат махнати конците. Възстановяването ще започне с първоначално раздвижване, като при добро стечение на обстоятелствата нападателят ще започне упражнения с топка в края на месец февруари или най-късно в началото на март. 

ФК Хебър пое всички разходи по операцията и възстановяването на футболиста, както стори това на два пъти и с бившия вече състезател на клуба Жак Пехливанов, който през 2021 и 2022 г. на два пъти се бе озовал в нерадостното положение на Октай Хамдиев. 

 

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 2 оценки
4.5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?