64

Окончателно! Крушарски се оттегли от Локо

Оттеглям се от управлението на Локомотив Пловдив и ставам най-големия фен на тима, заяви президентът на "черно-белите" Христо Крушарски след успеха над 2:0 над ЦСКА-София.

"Локомотив е влак без спирачки, просто трябва някой да го побутне. Доволен съм, че тази вечер завърши така. Започнах в Локомотив с победа и си тръгвам с вдигнато чело с победа. Доведох хора с възможности да помагат и да продължават моите дела. Аз трябва да си гоня моите задачи, защото съм сам в бизнеса. Ще продължавам да съм тук, а и ще опитам да направя нещо за българския футбол", заяви Христо Крушарски.

Той сподели, че решението му е дошло още преди година, но е доуточнявал подробностите с новите собсственици: "Бях го решил още май месец, но не бях подсигурил нещата. Просто досега се договаряхме с моите партньори, които ще пордължат каузата. Нищо страшно няма. Няма да затворим стадиона. Това, което направихме, ще продължи да се прави. Дано общинската общност да се замислят за такива като мен, които си харчат парите, защото не са извадили един лев за нас. Дори и ток и вода, всичко си плащаме ние на общинския стадион. В базата вложих доста средства, но не се получиха нещата. Да се надяваме, че ще постигнем това, което целяхме".

"Не, аз никога не се разочаровам от своите действия. Аз съм виновен за това да се вземат три купи. Това остава у мен радост и тръпка. Сега трябва да създаваме наши кадри, това е препоръката ми към новото ръководство, защото тези отвън идват за парите, а не за емблемата. От догодина ще видите на терена много млади момчета. Като се направи базата, ще стане още по-добре", обяви Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Причината е една единствена

Причината е една единствена

09.04.2022 | 08:46

Просто го няма Бойно. Държавната поръчка за противоградови ракети като пое ЛОКО стана 42 МИЛИОНА лева, а преди беше 14 милиона. Скоро и Инджов ще се оттегли от ЦСКА. Асеновградско шосе стана от 18 мил.лв. на 64 мил.лв.. Бойко се оказа обикновен т .пaнар.

Отговори
1 0
Пловдив

Пловдив

09.04.2022 | 08:02

Тим ще Ви напуснат след края на сезона гарантирано

Отговори
1 0
Тоя па

Тоя па

09.04.2022 | 07:46

Голяма уста, голяма глава, малко мозък. Харчил собствени средства, а.

Отговори
2 1
Аврам Бакалина

Аврам Бакалина

09.04.2022 | 06:25

Тия двамата под мен явно са на силни драгове та са написали такива глупости. Аз съм потомствен локомотивец и заявявам с чиста съвест че този Говедарски пастир не направи нищо за Локомотив. И за да съм по точен ще призная че за 5 години поднови тревното покритие на Кошарата със свои пари. Нищо друго. Тия купи и медали щяхме да ги гледаме през крив макарон ако не беше Бруно. Без да получи и един лев за селекция, той изгради боеспособен отбор само от свободни агенти. Но човека имаше връзки с агенти и мениджъри и намираше каквото му трябва. Та нека не хвалим стиснатият Говедарски тарикат напразно. Сега само се моля новите собственици да върнат босненският специалист и да му осигурят средства за да изгради отново добър отбор.

Отговори
6 2
Крюшо тхе легенд

Крюшо тхе легенд

09.04.2022 | 01:18

Великан!Донесе славни победи - завинаги един от нас!

Отговори
6 3
лпфк

лпфк

08.04.2022 | 22:07

Благодарим ти бате Христо за всичко което направи за нас - най голямо густо ни правеше когато мачкаше сопотските цигани , а това бяха много пъти . Завинаги един от нас .Чакаме те пак да се завърнеш.

Отговори
18 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?