61

Официално: Ралф Рангник пое Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед официално обяви назначението на Ралф Рангник за временен мениджър при спазване на изискванията за работна виза. . Той ще е старши треньор на представителния тим до края на сезона, а по всяка вероятност след това ще бъде оставен на работа като консултант.

Спортният директор на Манчестър Юнайтед Джон Мъртоу коментира: „Ралф е един от най-уважаваните треньори и новатори в европейския футбол. Той беше нашият кандидат номер едно за временен мениджър, отразявайки безценните лидерски и технически умения, които ще донесе от почти четири десетилетия опит в управлението и треньорството.“

“Всички в клуба очакват с нетърпение да работят с него през предстоящия сезон, а след това още две години той ще бъде в ролята на консултант”, добави Мъртоу.

“Развълнуван съм, че се присъединявам към Манчестър Юнайтед и съм фокусиран да направя този сезон успешен за клуба. Отборът е пълен с таланти и има страхотен баланс между младост и опит. Всичките ми усилия през следващите шест месеца ще бъдат в това да помогна на тези играчи да разгърнат потенциала си, както индивидуално, така и най-важното като отбор. Освен това очаквам с нетърпение да подкрепя дългосрочните цели на клуба на консултантска основа”, коментира Рангник.

Майкъл Карик ще остане начело на първия отбор, докато работната виза на Ралф не бъде извадена.

Манчестър Юнайтед изрази своята благодарност към Локомотив Москва за тяхното сътрудничество в преговорите за Ралф Рангник.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?