Официално: Мартин Камбуров подписа с ЦСКА 1948

Играещата легенда на българския клубен футбол Мартин Камбуров подписа официален договор с ЦСКА 1948. Контрактът на свиленградчанина, който в началото на октомври навършва 40 години ще влезе в сила от новия сезон. За трансфера на Камбуров в новака в Ефбет Лига "Марица" писа още преди 2 седмици.

Кариерата на Камбуров започва в Ботев (Пловдив), но таранът налага името си в българския футбол с отбора на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с отбора от „Лаута“.

В периода 2010 г. – 2012 г., Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва 27 голa за тима и се превръща в един от най-добрите чужденци, играещи в китайското първенство в този период.

Устремилият се към рекорда за голмайстор №1 на българския шампионат за всички времена Камбуров, сподели минути след като подписа:

„Помислих си, че това е добра опция за мен да постигна целите си и разбира се да помогна на клуба. Няма да бъде лесно в началото, но с потенциала, с който разполагаме ще се представим достойно.“

Петкратният носител на голмайсторския приз в „А“ група разказа за своите цели:

„Основната ми цел е да вкарвам голове, което съм правил винаги и това е най-силното ми качество. Мисля, че това е най-важно във футбола, човека който ще вкарва гол“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Уважение за, Камбуров

Уважение за, Камбуров

14.06.2020 | 13:36

Щом ше играе в ЦСКА...!

Отговори
2 0
Истината не трябва да се забравя

Истината не трябва да се забравя

02.08.2020 | 08:58

И то в истинският отбор ЦСКА !!!!!!!!!!

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?