64

Няма да повярвате, но дубълът на Ботев удари всички в земята

Няма да повярвате, но младите футболисти от дубъла на Ботев са хора на световно ниво. Почти като националите на Япония.

Вижте какво написаха от Родопа Смолян след мача с Ботeв II на стадион "Септември", завършил 2:2:

"Благодарности към ПФК "БОТЕВ" (ПЛОВДИВ).
Това е гостуващата съблекалнята, минути след страхотния мач между двата отбора".

Междувременно, стана ясна причината за закъснялата селекция в Ботев, която остави първия тим неконкурентноспособен на повечето отбори от Първа лига. Причината била, че Генчев е искал футболисти над 28-годишна възраст, а политиката на Зингаревич е да се взимат по-млади играчи, които да се обиграват и след това трансферират в чужбина.

Това стана ясно на срещата на Антон Зингаревич с фенове на Ботев, общественици и ветерана Марин Бакалов, проведе се снощи в конферентна зала "Линдерхоф" на хотел "Йегерхоф".

На продължилата час и половин среща Зингаревич признал, че преди да привлече Станислав Генчев, е разговарял с Любо Пенев, но той на два пъти е променил условията си.

Прословутият "зъл демон" в селекцията на Ботев и разваляне на климата в отбора  Тимур Дагуев, който бе търсен след мача с Хебър от феновете  на базата в Коматево, вече отговарял само за изходящите трансфери в Ботев. Само преди 4 месеца обаче при откриването на Колежа Зингаревич каза, че трябва да се благодари на Дагуев, тъй като той е "виновникът" за добрата селекция на първия тим. 

От страна на феновете имало критики към Академията на Ботев и лично към директора и Даниел Коен, но Зингаревич е обявил, че еврейският специалист се справя добре.

Основното от срещата е оплакването на Зингаревич от факта, че пловдивският бизнес не му помагал финансово. 

Новоназначеният директор Артур Платек и заявил, че неговата работа ще даде резултат след година. Полякът не е дал насоки какви трансфери смята да прави.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 6 оценки
5/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
намръщенЪ

намръщенЪ

20.08.2023 | 13:19

Докато отборът е под руско робство - ако ще и да изпада... Само вижте логика - ПЛОВДИВСКИЯТ БИЗНЕС НЕ ПОМАГАЛ НА ОТБОРА?!?!?! Ами нали ти си собственик, не може други да ти плащат, а ти да прибираш печалбите. Впрочем, в една скапана държава така мисля и там, дето техен крак е стъпил, трева не никне

Отговори
3 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

20.08.2023 | 13:07

Бате Юли Спорна работа

Отговори
1 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

20.08.2023 | 11:48

Честито

Отговори
2 3
Историята учи

Историята учи

20.08.2023 | 11:00

Общо взето дрън-дрън. Никакви срещи и легитимиране на руския мошеник. Както историята учи, с руснаци не се преговаря - безсмислено е.

Отговори
6 1

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?