61

Ново 20 в Ботев: Директорът Сереидо не подал оставка

Ръководството на Ботев (Пловдив) изложи становището си по обявената оставка и напускането на изпълнителния директор Даниел Серехидо. В неделя, ден след дербито с Локомотив, испанецът с отворено писмо декларира, че напуска клуба заради несъгласие с клубната политика. Според жълто-черната управа Серехидо не е подал молба за напускане и ако постъпи такава, ще я разгледа.

Предлагаме ви становището на ФК Ботев Пловдив без редакторска намеса:

"Скъпи привърженици,

С публикуваното на 25.09.2021 г. „отворено писмо“ изпълнителният директор на Клуба Даниел Серехидо обяви, че е подал молба до членовете на Съвета на директорите да бъде освободен от длъжността, която заема към момента. В тази връзка искаме да уверим Ботевистката общност, че Клубът продължава да се управлява професионално и ангажирано.

Към настоящия момент г-н Серехидо не е депозирал по надлежния ред молба за освобождаването му от заеманата длъжност на изпълнителен директор. В случай, че такава молба бъде депозирана, тя ще бъде разгледана от Съвета на директорите, който ще вземе необходимите решения за успешното бъдещо развитие на Клуба.

Считаме, че въпросите, свързани с управлението на Клуба, отношението между отделните членове на Съвета на директорите, както и отношенията между членовете на Съвета на директорите и акционерите, са изключително конфиденциални и не трябва да стават публично достояние. Всяко разкриване на конфиденциална информация от страна на ръководителите в Клуба считаме за изключително непрофесионално и безотговорно поведение, което може да причини единствено вреди. Такова поведение не може да бъде толерирано.

Клубът винаги е информирал и ще продължи да информира обществеността за своите решения от значение за неговото бъдещо развитие, веднага след като същите бъдат взети по надлежния ред.

Ръководството на ПФК Ботев АД".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?