102

Новите в Хебър: Хора с възможности и добра репутация

Четири дни преди извънредното Общо събрание на ФК Хебър, станаха ясни част от потенциалните нови членове на УС на клуба. Припомняме, че преди месец кметът на Общината Петър Куленски свали тотално доверието си от избрания в края на януари нов стар УС, а в отговор на неговата позиция членовете на Управата хвърлиха колективна оставка, която стана причина за свикване на извънреден форум. 

"За да може клубът да излезе от кризата, в която беше умишлено поставен, настоявам да се свика Общо събрание в спешен порядък, да се приемат нови членове на сдружението и да се избере нов управителен съвет от хора, които искрено милеят за футбола в Пазарджик. Хора с репутация, с които да се гордеем и които да могат да стартират веднага оздравителния процес на клуба, с който той да бъде съхранен и развит устойчиво за години напред", обяви кмета. 

Именно в очертания от градоначалника профил за новите членове на УС, Хебър покани хора от бизнессредите на Пазарджик, ползващи се с добра репутация и висока степен на обществено доверие. И не на последно място - помагащи в момента и милеещи за съдбата на 106-годишния клуб. 

Към днешна дата своите заявления, придружени със свидетелства за съдимост са подали част от строителите на съвременен Пазарджик - Румен Димитров и Валентин Василев - Валдани, както и Димчо Ганев, собственик и управител на фирма за търговия с машини и техника. Не е тайна, че тримата заедно с още няколко бизнесмени в момента на практика държат ФК Хебър "над водата" със своите ежемесечни финансови инжекции. Кметът на Добровница Гурко Митев също е готов да влезе в бъдещия УС, а вече писахме, че молба за член на Общото събрание е подал и някогашният спонсор на клуба Борислав Даскалов. 

В Хебър очакват и номинациите от страна на Общината, за да може и тя има своето представителство в управителното тяло на клуба, така че гаранциите за прозрачно разходване на бъдещите средства от очакваната субсидия да бъде стопроцентова.    

Както вече съобщихме Общото събрание на ФК Хебър ще се проведе веднага след почивните дни около празничния Трети март. Форумът е свикан за 5-ти март, вторник, от 12:00 часа на стадион "Георги Бенковски”.
Дневният ред на събранието включва 4 точки:
1. Освобождаване от длъжност и отговорност на Председателя на Управителния съвет и на членовете на Управителния съвет.
2. Освобождаване на членове на Сдружението.
3. Приемане на членове на Сдружението.
4. Избор на нов Управителен съвет и Председател на Управителния съвет.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 11 оценки
3/5 от 11 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
ВЗП

ВЗП

02.03.2024 | 14:11

Хвани единия,удари другия.

Отговори
0 0
Смехурко

Смехурко

01.03.2024 | 22:08

Пременил се Илия, па в тия Май сте объркали "строители" с грабители

Отговори
4 0
ertret

ertret

01.03.2024 | 21:03

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт!!!-- https://shout.to/keto

Отговори
1 2
Смяхххх

Смяхххх

01.03.2024 | 15:19

Боби Даскалов ли е с добра репутация? Тази ходеща отрова, която направи Хебър за смях някога. Недейте така, че присъствието му би изложило останалите, които по същество са добър вариант за Хебър.

Отговори
12 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?