Следвайте ни

Новите шефове в Локо полудяха от радост, вижте как ликуваха феновете

Крушарски: Изкачваме Еверест, на третия базов лагер сме

viber icon

Новите шефове в Локомотив Пловдив буквално полудяха от радост след гола на Петър Витанов, който се оказа победен срещу Словачко. Партньорите на президента Христо Крушарски бяха седнали на първия и втория ред в ложата до клубната икона и спортния директор Георги Иванов. За присъствието им свидетелстваха и многото реклами на компанията им зад южната врата. Самият Крушарски традиционно изгледа двубоя прав до входа за централната трибуна.

След края на мача пък фенове нахлуха на терена, за да се радват заедно с футболистите на успеха. Наложи се Крушарски и някои от директорите да слязат на игрището, за да ги накарат да се приберат на трибуна Спортклуб.

"Бях сигурен, че ще победим. Очаквам още по-добра игра от отбора в Чехия. Натрупахме опит и спокойно изкачваме Еверест. Сега сме на трети базов лагер. Нашата публика е невероятна, благодаря на всички, дано да се радваме на още по-големи успехи. Моуриньо и Тотнъм извадиха късмет, на Моуриньо щяхме да му подпишем листа, ако имаше фенове на стадиона. На Лудогорец ще им е тежко срещу нас", заяви Крушарски. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Λοκο Ботεвски

Λοκο Ботεвски

24.07.2021 | 15:49

Цяло чудо, че няма мало¥мни коментари от агитките

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?