102

Новият вратар в Хебър: Няма да сме за кратко в елита

Първа тренировка с Хебър направи днес привлеченият през седмицата от Италия нов вратар Хадим Н'диайе. Високият 200 см. страж е кадър на Аталанта(Бергамо), а през пролетта фокусира вниманието върху себе си със силни игри за столичния Царско село, в efbet Лигата на България.

"Личните ми цели не са по-различни от тези, които преследвах през пролетта в предния ми престой в българския шампионат - да се опитам да вдигам своето ниво и да се развивам. Наред с това разбира се искам да помогна и на отбора си да печели точки и да постига целите си", заяви 22-годишният вратар.

"Знам за Хебър, че е нов член на елита. През миналия сезон са направили много добро представяне, което говори за добър колектив. Целта пред нас ще бъде да запазим мястото в Първа лига. Сигурен съм, че няма да сме за кратко в тази група. Знаем за конкуренцията на вратарския пост, но ще се боря, а който е в по-добра форма ще получава шансове", каза Хадим. 

Той изрази надежди бързо да натрупа физическа и игрова подготовка, тъй като през последния месец и половина е поддържал форма по индивидуална програма. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?