61

Новият треньор на Ботев: Искам феновете отново да са горди с отбора

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори кратко пред журналисти преди началото на първото занимание от подготовката на „канарчетата“. Тренировката бе предимно кондиционна, а на следобедната Балтазар се запозна с играчите. Португалският специалист разкри, че е впечатлен от видяното до момента като база и инфраструктура.

„Горд съм да бъда тук. Имах контакт с човек от борда на Ботев Пловдив. Отборът беше направил проучване за мен и явно са били удовлетворени от моята визия за играта. Ние и ръководството сме наясно с моментното състояние на клуба. Работим и ще работим по селекцията, но всичко ще бъде финансирано от ръководството на клуба.

Това, което ми показа ръководството е наистина впечатляващо с цялата инфраструктура и фен базата на клуба. За мен бе важно да се върна в Европа, след края на престоя ми в САЩ и се радвам да бъда тук. Знам, че ситуацията в Ботев не е добра, със сигурност, ще трябва да поработим много неща. Феновете не заслужават това, но ние започваме да работим от днес, за да подобрим ситуацията в клуба.

Искам да се обърна към феновете, защото знам, че са разочаровани от представянето на отбора. Сигурен съм обаче, че обичат клуба. Нашата цел е да подобрим представянето и те отново да са горди, че са фенове на Ботев.

Разбирам гнева на феновете, защото те нямат истински стадион, на който да гледат мачовете на Ботев Пловдив. От това, което видях, веднага си представих атмосферата как многобройната публика подкрепя своя тим“, завърши Бруно Балтазар.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
1912

1912

05.01.2023 | 15:12

Е, това вече е приказка. Дано си изпълни обещанието.

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?