61

Новият шеф на реферите засипа с похвали Георги Кабаков

Новият председател на Съдийската комисия към БФС Виткор Касай засипа с похвали най-добрият ни рефер от последните години Георги Кабаков. Именитият унгарец бе представен от новоият заместник директор на централата Христо Запрянов в Бояна. Станалият световно известен с няколко жестоки гафа в кариерата си Касай сподели, че Кабаков е „емблема на българското съдийство”.

„Георги Кабаков има добра репутация в международните среди. Наскоро той беше в Абу Даби на подготвителен курс за съдии за предстоящото Световно първенство в Катар. Той е емблема на българското съдийство в Европа и по света. Моята мисия е да открия още такива съдии като Кабаков, които да представят България на международно ниво. Реферството не е спринт, а маратон. Искаме да помогнем на българските съдии да достигнат подобно най-високо ниво”, сподели Касай.

„Най важната работа за мен е да намалим грешките на съдиите”, сподели Касай.

„В момента събирам информация, имах много срещи вчера и днес, за да видим проблемите. Първо искам да разбера какви са проблемите и да подобрим каквото можем. В момента не мога да кажа конкретна програма и планове. Трябва първо да се запозная с проблемите, а след това да ги решим”, каза още той.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?