Следвайте ни

Нова заповед: До 1000 души в сектор, Левски спря продажба на билети

viber icon

До 1000 души в сектор ще бъде разрешената посещаемост на футболни мачове, обяви Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. Мярката влиза от утре и първо ще засегне полуфиналния реванш от турнира за Купата на България между Левски и Локомотив Пловдив.

„При провеждане на футболни мачове се позволява до 1000 души на сектор, като се спазва съответната физическа дистанция. При останалите спортни състезания на открито пълняемостта да бъде до 50 % ,т.е. използваемостта на местата или през седалка, или ако няма седалка на това открито спортно мероприятия, тогава да се спазва отново физическата дистанция от метър и половина. Всичко това го правим само и единствено с цел съхранение на здравето и живота на българските граждани“, обяви Ананиев.

Междувременно ръководството на Левски спря продажата на билети за мача с Локо. Това е свързано с последната заповед на министър Ананиев, обясниха от клуба.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?