61

Нова издънка на БФС: Няма наредба за първенството седмица преди старта на сезона

БФС продължава с издънките си на всички нива. Седмица преди старта на първенството вefbet Лига отборите все още не са получили наредбата. Идният петък един срещу друг ще се изправят отборите на Ботев Пловдив и Хебър Пазарджик, но от централата не са пратили правилата за първенствата и турнирите, които ще важат за предстоящия шампионат.

Доста от клубовете вече се питат дали има някаква специална причина, която да кара БФС да да бави публикуването и изпращането на документите до отборите, които скоро влизат във футболните битки.

Според информацията от БФС нормативните документи бяха приети на Изпълком, който се проведе във Варна на 7 юни или с други думи казано преди 23 дни. Тогава съобщението в сайта на футболната централа гласеше: „Изпълнителният комитет също така прие проектите на нормативните документи за сезон 2022/2023 г., в това число Наредбата за първенствата и турнирите, Дисциплинарния правилник и Финансовия правилник“, но все още тези книжа не са публикувани на сайта на БФС, както и клубовете не са ги получили.

Няколко дни след заседанието на Изпълкома Георги Иванов даде интервю, в което заяви, че са направени промени в наредбата, с които се цели поощряване използването на български талантливи футболисти, което със сигурност е похвално и буди интерес да се види черно на бяло.

Доста обсъждания минаха и относно календара за новия сезон, но той също не е публикуван в окончателен вариант от БФС. В сайта на централата все още стои този за сезон 2021/22.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Фен

Фен

30.06.2022 | 13:10

Важно е,че любовниците на всички служители в БФС са назначени за делегатки,пък на кой му пука за Наредбата, в бардак превърнаха и футбола ни,и централата!!!!!

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?