Следвайте ни

Нов ужас с английски фенове в София!

viber icon

Извънреден екшън се разиграва в момента в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов". Това съобщи читателка на БЛИЦ. По думите й причина за това са действията на чужденец.

"Крещи, буйства и никой не може да го озапти. Псува и вика като обезумял", така потресената жена описва случващото се в лечебното заведение.

По думите й агресивният мъж е англичанин. Най-вероятно е един от хилядите запалянковци, дошли от Острова, за гостуването на България в европейска квалификация.

"Това, което успях да науча от сестрите и лекарите, е че е бил приет по спешност. Но не разбрах дали неадекватното му състояние е заради прекомерна употреба на алкохол или заради някакви упойващи вещества", казва още читателката ни.

Очаква се полицаи и лекари да усмирят побеснелия чужденец, преди да е направил някоя по-голяма беля в болницата или с някои от пациентите.

Както БЛИЦ писа, вчера също имаше екшън с английски фенове в столицата. Пияните младежи сътвориха зулуми, като имаше и пострадали хора. Днес пък пияни англичани пикаеха в дамска тоалетна.

Английските ултраси са известни с това, че, когато излязат извън пределите на страната си, започват да дивеят и да създават проблеми. Същото се случи и при гостуването на Англия на Чехия, когато в Прага имаше и арестувани привърженици от Острова.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?