61

Нов шеф на "Ботев": Богатството на клуба са младите играчи

Филип Филипов е новият тим мениджър на Ботев (Пловдив). На поста той наследи Асен Караславов. 34-годишният защитник доскоро бе част от отбора на "канарчетата", спечелил бронзовите медали и участие в Лига на конференциите. Юношата на "Академия Литекс" е част от Ботев от 2013 година с кратко прекъсване, в което бе част от гръцкия Етникос. С жълто-черния екип Филипов има малко под 200 мача.

Благодаря на цялото ръководство за гласуваното доверие, в частност и на г-н Валентич, предлагайки ми пост в клуба. За мен това означава много. Ще работя със същия професионализъм и отговорност, както до сега. Няма да ви разочаровам. Смятам, че свикнах.
Предизвикателство е, че си отговорен за целия отбор, с всяко едно отделно звено, свързано с него - треньори, играчи, щаб, кухня, работници. Както и всекидневната ангажираност, динамика и отговорност при взимането на решения. А целта ми е да направя така, че всички те да са доволни от резултата, като приоритет са, разбира се, футболистите.

Винаги когато отборът не върви, е нормално атмосферата да не е същата, както когато отборът е в подем. В момента всички са много мотивирани след идването на новия треньор Бруно Балтазар и неговия щаб. Трудят се всекидневно и са готови да покажат, че имат качества и възможност да постигнат подобра позиция в шампионата.
мятам, че най-голямата сила в момента са младите състезатели, които имат качества и потенциал и с помощта на по-опитните в отбора ще заиграят така, че след кратко време ще могат да доминират над почти всички отбори в лигата. Реалистични цели - ще разберем скоро.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пепи

Пепи

15.02.2023 | 18:15

Поредния назначен по член 64 , доскоро . Колко станаха ?

Отговори
4 3
Какво богатство, какви 5 лева, бе Филипов?

Какво богатство, какви 5 лева, бе Филипов?

15.02.2023 | 10:40

Отборът е напълнен с датски ганайчета и норвежки нигерийчета, а нашите момчета са по Б групите. Къде са Тонев, Бонев, Чернев, Илиев, Добрев и още десетима - дим да ги няма, защото както каза Гецата този Колеж е английски Колеж и балона скоро ще се спука.

Отговори
7 3
Иван Савов

Иван Савов

15.02.2023 | 12:05

Колега,не коментирай "Ботев" а вземи отношение по темата за любимото ти "Локо".Колко билети са продадени?Не е смешно... а трагикомично!!!

Отговори
3 6
До господина Савов

До господина Савов

15.02.2023 | 13:35

Драги ми господине, моля ако ти е удобно и не те затруднява да ми обясниш кое от това, което е написано е невярно или с кое не си съгласен?

Отговори
4 3

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?