61

Нов хаос в БФС! Жалби на Емил Костадинов, Аргира и Румен Вълков спряха вписването на Михаил Касабов като президент БФС ВИДЕО

Трима членове на Изпълнителния комитет на Български футболен съюз обжалват вписването на Михаил Касабов като президент, за което те самите гласуваха на събранието, което се проведе на 6 декември 2023 година. Това са пловдивчанинът Димитър Георги, популярен във футболните среди като Аргира, който е кумец на шефа на БФС Борислав Михайлов, Емил Костадинов и босът на Аматьорската лига Румен Вълков. Костадинов е обжалвал на 18 януари (т. дело 124/2023 на СГС, съдия Петя Георгиева). Неговото дело е без движение. Вълков е обжалвал на 19 януари (т. дело 135/2023 на СГС, съдия Весела Трайкова Живкова Офицерска). Аргира е пуснал жалба на 19 януари (т. дело 138/2023 на СГС, съдия Нели Алексиева).

Така съдбата на предстоящия Конгрес на БФС, който е предвиден за 15 март ще се реши от трите съдии от Софийски градски съд.

На 6 декември, на заседанието на Изпълкома, Костадинов, Вълков и Георгиев са сложили подписите си на взетите решения на присъствения лист с подписи на приетите решения.

Именно след това заседание членът на Изпълкома на БФС Петър Величков заяви, че планът на неговите колеги от Изпълнителния комитет е Конгресът да бъде обжалван, а Борислав Михайлов да остане вписан и да продължи да управлява.

Днес (23 януари, вторник) по обяд изтича срокът за вписване на Михаил Касабов за президент на БФС. За петък (26 януари) има насрочен Изпълком на БФС.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Европеец

Европеец

23.01.2024 | 10:34

костадинов се осра напълно за нищо не става този изрод

Отговори
3 1
намръщенЪ

намръщенЪ

23.01.2024 | 21:34

Абсолютно съм съгласен! Има едно книжле "Принципът на Питър", Е.К. отговаря напълно като пример(в средите на футбола), Лечков го показа и като градски кмет

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?