102

Ноко: Заслужен успех на Хебър, ще налагаме младите

Наставникът на Марица(Пд) Николай Димитров - Ноко призна, че победата на Хебър в регионалното дерби от 32-рия кръг на Втора ПФЛ е била напълно заслужена.

"През първото полувреме се надигравахме с Хебър. Стояхме добре. След почивката обаче домакините доминираха и ни надиграха. Играта ни се пообърка след почивката. За това повлияха може би и принудителните смени, които направих. Аз не съм давал указания да играем по-прибрано след почивката. Каквато ни беше тактиката за първото полувреме, такава беше и за второто. Идеята ми беше да се опитваме да играем футбол с изнасяне и разиграване на топката, с атаки, захождания и центрирания от фланговете. На практика нещата обаче не се получиха", призна Ноко.

"Не мога да кажа, че Хебър ни е изненадал с нещо. Ние ги бяхме разузнали добре. Просто след почивката момчетата ми се дръпнаха по-назад и в крайна сметка загубихме мача. Напълно резонен и заслужен успех на Хебър. До края на сезона мисля да наложим в още по-голяма степен младите момчета за да може за догодина да са готови и да разчитаме на тях", разкри намеренията си треньорът на Марица. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?