102

Ники Митов решава бъдещето си след края на сезона

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов ще вземе решение за бъдещето си след края на настоящия сезон, научи "Марица". Договорът на 50-годишния специалист с пазарджишкия клуб изтича на 30-ти юни и с него се затваря близо 4 годишен цикъл, през който Митов е начело на хебърци. 

Днес Управата на клуба имаше оперативно заседание, на което се дискутираха въпроси свързани с лицензирането на отбора за следващия сезон и оптимизиране на работата в детско-шношеската школа. Конкретни новини по тези казуси ще има през идната седмица, разкри наш източник, присъствал на сбирката. В спортно-технически план кметът Тодор Попов обявил, че няма забележки и е доволен от работата на Николай Митов и резултатите на мъжката представителна формация, защото те кореспондират с предварително заявената през миналото лято цел - Хебър да бъде фактор в първенството, с който всеки трябва да се съобразява.   

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
borislav

borislav

04.04.2022 | 22:46

Митов не е за треньор на отбор без амбиции ,какъвто е Хебър.Просто беше подведен от силен човек в клуба който скоро си заминава (за щастие на всички ) .На всеки му се иска да види Хебър в Ефбет лига ,но истината е че не сме подготвени ,нито финансово нито материално .Да си боксова круша за отборите в Ефбет лига едва ли е приоритет за амбициозен треньор какъвто е Митов. Сегашният отбор на Хебър е достатъчно качествен и силен да се класира с лекота на едно от първите 3 места , но няма да завърши там по изброените по горе причини

Отговори
1 0
До Илиев

До Илиев

02.04.2022 | 12:02

Дано, да! Дано и да играем здраво в оставащите мачове. От статията оставам с впечатление, че сме се отказали да играем за челните 4 места ("Хебър да бъде фактор, с който всеки да се съобразява").

Отговори
1 1
Илиев

Илиев

02.04.2022 | 08:07

Дано поне доиграят сезона за честта и емблемата на този велик клуб.

Отговори
1 1

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?