Следвайте ни

Ники Митов няма COVID, ще води отбора в Созопол

viber icon

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов не е болен от COVID-19 и ще води отбора си от скамейката на резервите за предстоящото гостуване на пазарджиклии в Созопол.

Вчера му е бил направен PSR тест, които е с отрицателен резултат. 

"Очевидно става въпрос за грешка при взетите в отбора бързи, антигенни тестове, 24 часа по-рано. Тогава за Митов е изпратен положителен резултат, както и за юношата Иван Дишков. На последния след това също е направен PSR тест, чийто резултат обаче е позитивен за разлика от този на Митов.  Дишков има и лека симптоматика. 

Така информацията за здравния статус на Митов се оказа абсолютно противоположна на тиражираната най-напред в столичен сайт, който в последствие беше цитиран като първоизточник и от други медии. 

Самият Митов сподели пред „Марица”, че няма абсолютно никаква симптоматика и е останал меко казано учуден от написаното по негов адрес. 

 

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?