Невероятно! Стоичков: Бекрайно уважавам Боби Михайлов!

Братът на Христо Стоичков гостува на Борислав Михайлов и националния ни отбор, като изгледа на живо победата с 2:1 над Кипър на "Васил Левски". Часовете преди мача от Лигата на нациите Цанко прекара в базата в Бояна, където се видя и проведе разговори с много приятели, сред които президента на БФС. Стоичков дори публикува обща снимка с недолюбвания от брат му Боби Михайлов. 

"Прекарах си чудесно. Такава вип покана никога досега не бях получавал. Много съм благодарен на Боби Михайлов и всички от БФС и националния отбор. Приеха ме и ме посрещнаха топло, говорихме, веселихме се и най-важното - България победи Кипър. Очевидно бях на кадем за националите. Не знам защо не ме взеха в Норвегия? Аз съм талисман на националния отбор, нося им късмет. Дано и утре победят", коментира Цанко Стоичков пред БЛИЦ.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Попитан дали брат му няма да му се разсърди заради общата снимка с Борислав Михайлов, която публикува във "Фейсбук", пловдивчанинът отговори: "Кой да се сърди? Моят живот е съвсем различен, аз с никого не съм се карал. С Боби си говорихме по семейни теми, както и за футбола. Аз го уважавам безкрайно много. Познавам го още от 1992 година. След това като игра в Ботев (Пловдив) сме излизали по кафенетата и сме се виждали." 

"С Боби Михайлов винаги имаме какво да си кажем. Разбираме се много добре. Както и със Скалата - Данчо Лечков, когото също много уважавам. Още от едно време се обръщам с този прякор към него - Скалата. Видях се и с Ники Михайлов, страхотно момче", добави Цанко Стоичков.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?