Неделев призна за първи път на кой отбор е фен и срещу кой му е най-трудно да играе

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разкри на кой отбор е фен и къде мечтае за игра. Той сподели от къде е тръгна към футбола пред Спортал тв и че симпатизира на Милан от отборите извън България.

 "Моят футболен път започва в едно село до Пловдив. Казва се Белозем. Там играех с по-големи от мен. Имахме един мач срещу Ботев 2002 - частна школа. Човекът, който ме видя, за съжаление почина. Казва се Андрей Павлов. Искаше да отида в Ботев, но тогава нямаше мой набор. Играх с две години по-големи от мен. Играх и с неговия син. Доста съм му благодарен на този човек, защото е направил много за мен и моето семейство. Имал съм доста идоли. Ако говорим за българи - Бербатов, Христо Стоичков, Мартин Петров, Стилян Петров. Много харесвах Кака, когато беше в Милан, защото това е моят любим отбор".

"Почитател съм на футболисти, които мислят нестандартни неща. Има доста футболисти, срещу които ми е било трудно. С националния отбор, когато играхме срещу Италия и Франция, ми беше най-трудно. Не знам как да го обясня, но всеки човек трябва да изпита емоцията да играе футбол. Радвам се, че се занимавам с този спорт още от дете. Следя доста първенства. Гледам италианското, английското, испанското. Гледам и българското, разбира се. Фен съм на Милан и се надявам някой ден да имам честта да нося фланелката на Мила

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?