61

Най-логичното: Пазарджик приема мача ЦСКА - Черно море

Спортно-техническата комисия към БФС валидира прогнозата на "Марица" от вчера, че ЦСКА ще посрещне Черно море на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. Това беше и най-логичния избор на ЦСКА - да домакинства на  най-близкия възможен за този мач лицензиран стадион и в едно с това да мобилизира фенската си маса в като цяло "червената" пазарджишка област. Формалното решение на БФС от днес гласи така: 

"Предвид изтърпяване на наложено наказание „лишаване от домакинство“, по предложение на ПФК „ЦСКА", срещата от 31-ви кръг /1-ви кръг плейофна фаза/ на Първа професионална футболна лига, между отборите на „ЦСКА" и „Черно море“(Вн), ще се играе по програма на стадион „Г. Бенковски“ в Пазарджик".

Двубоят е в понеделник от 18:00 часа, а утре в 9,30 представители на "червените" пристигат на стадион "Георги Бенковски" за да приемат спортното съоръжение и подпишат договор за наем. След това хората от ЦСКА ще имат срещи в полицията, пожарната и останалите ведомства и институции, ангажирани с организацията за провеждане на двубоя. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?