Следвайте ни

Наско Сираков с много мрачна прогноза за Левски

viber icon

Президентът на Левски Наско Сираков сподели доста тревожни новини за състоянието на клуба. Той придоби мажоритарния пакет акции на 2 юни, но все още не е намерил генерален спонсор. Представителният тим пък е далеч от призовите места. Голмайстор №1 на сините спомена и думата "фалит" в интервю за БНР. 

"Ситуацията в клуба е тежка с една дума. Много е тежка от финансова гледна точка. Генерират се доста собствени приходи през тези четири месеца, но те в крайна сметка се оказват недостатъчни. Страдаме все още от липсата на генерален спонсор, втори спонсор, рекламодатели. Във всеки един момент Левски може да обяви фалит. Такава е ситуацията, но няма да го направи. Продължаваме да се борим. Водим разговори с доста сериозни фирми, някой от тях са в доста напреднала фаза и се надявам скоро да бъдат финализирани.

Левски има една цел, не да гони класиране, а да се спаси. Това е първата, основната, единствена и най-важна задача, която стои пред нас. И аз помагам за селекцията, но и треньорите. Във футбола никога няма и не бива да има каквито и да е срокове. Особено за треньорите. Не ми е минавало през ума за промяна в треньорския щаб и съм готов да се обзаложа с вас, че такава рокада няма да има поне до Нова година", сподели Сираков.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?