61

Напрежение в Левски: Пропадна среща между Наско Сираков и фенове

Пропадна предвидената за тази сутрин среща между феновете на Левски и собственикът Наско Сираков. Сираков трябваше да дискутира актуалните теми с представители на Националния клуб на привържениците на “сините” и сдружението “Левски на левскарите”, но в крайна сметка това не се случи.

Срещата бе насрочена за 10:30 часа в офисите на клуба на ул "Тодорини кукли" 47, но в крайна сметка не се състоя заради недопускането на медии по време на разговорите и нежеланието на феновете да излъчат представители, а да има по-широк обхват на разговорите. Освен това не стана ясно дали самият Сираков е пристигнал на "Герена". Там бе друг директор на клуба - Даниел Боримиров, който обаче не коментира ситуацията.

Около 11:00 часа феновете се доближиха към оградата на офисите на клуба и започнаха да викат против ръководството. Постепенно нещата се поуспокоиха, но привържениците останаха на "Герена" в очакване на развитие. Към 11:30 привържениците на Левски, които се бяха събрали на мястото започнаха да си тръгват.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
илия асенов

илия асенов

20.12.2023 | 15:37

сираков е същия като михайлов лакомник не го интересуват фенове иска да лапа и да лапа затова и левски ще пропада все повече и повече тои си трупа парички които феновете дават.

Отговори
3 1
Левски 1914

Левски 1914

20.12.2023 | 16:07

А младежа какъв е , той какво е направил?

Отговори
3 0
енгне

енгне

20.12.2023 | 13:29

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Отговори
0 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?