102

Наказват съдията от мача Марица - Хебър

Столичният рефер Мартин Марков ще бъде изхвърлен от нарядите за следващите няколко кръга от професионалния футбол. Припомняме, че  той подмина стопроцентова дузпа на между Марица - Хебър, за което е получил ниска оценка.

В 10-та минута защитникът на Марица Ангел Грънчов отнесе  Октай Хамдиев в наказателното поле на домакините, но не последва реакция от страна на Мартин Марков.  Резултатът по това време беше 0:0 и една евентуална дузпа за Хебър можеше да промени доста развоя на мача, който завърши 3:1 за домакините.

По-късно именно Грънчов вкара първия гол в двубоя. След мача старши треньорът на Хебър Николай Митов се държа мъжки и удържа на кредото си никога да не коментира съдийството макар че беше ощетен солидно в Пловдив.

 

 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Няма значение

Няма значение

20.10.2021 | 16:06

Г-н Комсийски , кажи си колко пари ти дадоха да напишеш тази нелепа статия ?! Разбираш ли въобще от футбол или те интересува само жълтината и защитаваш интереса на някой хора които умират от яд и завист?

Отговори
1 0
Жаден

Жаден

19.10.2021 | 00:14

Не става ясно от къде е информацията и едностранната интерпретация на автора. Аматьорско изпълнение от опитен играч

Отговори
2 0
Пловдив

Пловдив

19.10.2021 | 00:10

Ей Комсийски, да си чувал за безпристрастност в журналистиката? От злоба ще ти окапят зъбите. Никой никого не е отнесъл. Съдията спести картон и не свири нарушение в центъра, от където играч на Хебър навлезе в наказателното и вместо за гол игра за дузпа. Ей за това не я даде. Има видео, гледай, ако не - в Токайто

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?