Следвайте ни

Наказват пловдивски рефер до Нова година

viber icon

Пловдивският рефер Владимир Вълков, ръководил мача от efbet Лига между Етър и ЦСКА-София, е получил слаба оценка и ще бъде наказан, разкри шефът на съдиите Костадин Стоичков. "За съжаление Владимир Вълков е получил слаба оценка и ще бъде наказан. Знаете, че съдия, който има по-ниска оценка от 7.4, по правилник трябва да бъде санкциониран. Все още не сме взели окончателно решение, но по всяка вероятност наказанието на Вълков ще бъде между 4 и 6 мача. Това гласи правилникът", заяви Стоичков. Със сигурност сурова санкция ще отнесе и асистентът Стамболджиев, който пусна изравнителния гол на ЦСКА от явна засада, а преди това търпя играчи на червените да му крещят в лицето.

"Убеден съм, че до този момент не се оказва натиск нито към Съдийската комисия, нито към съдиите. Реферите обаче са хора и всеки изпитва някакво притеснение, като излезе на терена. Когато мачовете са с по-нисък заряд, те минават нормално.

Станислав Тодоров на мача Арда - Левски не отсъди дузпа в полза на кърджалийския клуб. На мача Левски - Етър Станимир Тренчев отсъди пряк свободен удар, който не съществува. Левски вкара и спечели мача. Понякога реферите грешат в една посока, понякога в друга. За каква тенденция говорят в Левски?", завърши Стоичков.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?