Следвайте ни

Наказаха двама от Оборище

На редовното си заседание Дисцпилинарната комисия при ЗС на БФС в столицата спря състезателните права на  двама от футболистите на Оборище(Панагюрище) – Георги Кременлиев и Димитър Руйчев. 

Те ще пропуснат принудително 1 мач.

Добрата новина за треньорът на Оборище Танчо Калпаков е свързана с бившият защитник на Хебър Николай Стоилков – Газелата, който пък изтърпя санкцията си от 1 среща.

Карлос Джалосо(Пирин-Разлог) и Йордан Лечов(Банско) са със спрени права за 3 срещи, а по доклад за 4 мача са наказани Симеон Димитров, Николай Ганчев и Александър Близанков от Марек(Дупница).

Клубният им тим Марек пък ще плати глоба от 125 лв.

Далеч по-голяма е финансовата санкция за Миньор(Перник) – 500 лв.

За получен червен картон 1 мач принудително ще пропусне Асен Крушовски(Перун-Кресна).

За натрупани 5 официални предупреждения същото наказание получиха Веселин Васев(Миньор-Перник),  Чарлз Тейлър и Владимир Гогов(Септември – Симитли), Калоян Йосифов(Миньор-Перник), Кристиян Ковачев(Балкан-Ботевград) и Венцислав Маламов(Перун-Кресна).

 

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?