Следвайте ни

Най-накрая: Езе взе виза, отпътува за Франция

Защитникът на Локомотив Пловдив Стивън Езе получи виза от френското посолство и веднага взе самолет за Мюнхен. Оттам ще се прекачи на полет за Страсбург. Там ще го очаква кола, която да го закара при отбора, съобщи dsport.bg.

Ръководството на Локомотив направи всичко възможно, за да бъде Езе на разположение на треньора Бруно Акрапович след визовите проблеми, които имаше с него. Сега босненският специалист ще прецени дали бранителят е в кондиция да играе след всички перипетии около него през последните три дни.
"Стивън ще кацне на летище Страсбург в 17 часа и ще бъде на разположение на треньорите", категоричен бе президентът на клуба Христо Крушарски. Бизнесменът отпътува за Франция тази сутрин в компанията на легендата Христо Колев и на директорът Атанас Узунов. Бащата бе до Крушарски и на реванша в Търнава. 

 

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?