Следвайте ни

Над 1800 деца ще се включат в зимното издание на детския футболен турнир Купа „София“

Изворна вода „Бачково“ отново ще подкрепи здравословната хидратация на младите таланти

viber icon

Купа „София“ е най-големият детски турнир в страната. През последните шест години с перфектната си организация и висока конкурентноспособност се утвърди като една от най-силните надпревари за подрастващи млади футболисти. „Битката за София“ обединява в едно най-добрите школи в България.

Над 1800 деца ще се включат в зимното издание от 18 до 21 февруари, в турнира ще участват 112 отбора от седем възрастови групи - от 2008 до 2014 г. В рамките на четири дни ще се изиграят 224 мача, бъдещите таланти ще покажат своите качества, ще преживеят много емоции, ще участват в запомнящите се двубои. Тазгодишната надпреварата ще се проведе под лозунга „Завръщане към футбола“ като организацията е изцяло съобразена с противоепидемичните мерки в България.

И това издание ще е под инициативата “UEFA RESPECT“, основната цел на организаторите е участниците да следват правилата на феърплея, за тяхна мисия са приели да изграждат не само футболни таланти, но и да възпитават подрастващите извън терена да бъдат личности. Домакини на турнира отново ще бъдат  най-модерните спортни бази в София – Национален стадион „Васил Левски“, комплекс „Царско село“, комплекс „ДИТ“, Национална спортна академия и др. Подбирани са  най - добрите изкуствени терени за зимата, за да са сигурни организаторите, че условията ще бъдат на високо ниво. Следвайки традицията и това издание на Купа „София“ ще се проведе под егидата на Българския футболен съюз и на Столична община.

За здравословната хидратация по време на целия детски турнир ще се погрижат от фирма „Нова Трейд“, която ще подкрепи бъдещите таланти с изворна вода „Бачково“ от своята детска линия. Водата е подходяща за ежедневна употреба за всяка възраст, тъй като е с неутрално pH, ниска минерализация и уникален минерален профил. Веселото настроение на надпреварата ще бъде допълнено от новата визия на бутилката с красиви цветни капачки и забавни етикети. Компанията има честта на осигури правилната хидратация на всички участници, изпълнявайки мисията си да е част от  инициативи, развиващи и усъвършенстващи младите футболни таланти.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай