Следвайте ни

Над 1700 ще се включат в зимното издание на детския футболен турнир Купа „София“

viber icon

Купа „София“ е най-големият детски турнир в столицата. През последните четири години с перфектната си организация и висока конкурентноспособност се утвърди като една от най-силните надпревари за подрастващи млади футболисти.

„Битката за София“ обединява в едно най-добрите школи в България с конкуренцията на отбори от чужбина. Над 1700 деца ще се включат в зимното издание от 20 до 23.02.2020г, в турнира ще участват 96 отбора от различни възрастови групи - от 2007 до 2013 г.

В 192 мача бъдещите таланти ще покажат своите качества, ще преживеят много емоции, ще участват в запомнящите се двубои. Надпреварата тази година ще е под инициативата “UEFA RESPECT, основната цел на организаторите е участниците да следват правилата на феърплея, за тяхна мисия са приели да изграждат не само футболни таланти, но и да възпитават подрастващите извън терена да бъдат личности.

Домакини на турнира отново ще бъдат  най-модерните спортни бази в София – комплекс „Царско село“, комплекс „ДИТ“, Национална футболна база “Бояна“, Национална спортна академия „Васил Левски“ и др.  Следвайки традицията и това издание на Купа „София“ ще се проведе под егидата на Българския футболен съюз и на Столична община. За здравословната хидратация по време на целия детски турнир ще се погрижат от фирма „Нова Трейд“, която ще подкрепи бъдещите таланти с изворна вода „Бачково“ от своята детска линия.

Веселото  настроение на надпреварата ще бъде  допълнено от новата визия на  бутилката с красиви цветни капачки и забавни етикети. Компанията развива активно социално-ангажирана дейност, насочена към популяризиране и информиране на обществото за начините и ползите от здравословната хидратация. Приоритетна цел е да подпомага развитието на физическото възпитание и спорт като особено важни са децата. В тази връзка, отчитайки важността на правилната хидратация за младите таланти и развитие на подрастващите и по време на този турнир оказаха подкрепа при провеждането на спортната инициатива.

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?