61

Националният отбор ще домакинства на Колежа, през 2023 ще е в Разград

Националният ни отбор по футбол ще приема домакинските си мачове на стадион "Христо Ботев", след като бъде завършен окончателно. Новината обяви вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов. Той разкри, че през 2023 г. държавният ни тим ще продължи да приема противниците си в Разград. На пресконференцията днес бе представено новото партньорство с италианския концерн “Макрон”. На 24 март тази година нашите приемат Черна гора в първи мач от квалификациите за Европейското първенство през 2024.

“Ще домакинстваме на стадиона в Разград. Има идеи да се завърне националният отбор в София, но поне през тази година няма да бъде”, заяви Костадинов, предава Спортал.

“По принцип идеята е колкото повече качествени стадиони има, като за пореден път трябва да подчертаем, че не е работа на федерацията да строи стадиони, а на държавата и на клубовете, толкова на повече стадиони ще играе националният ни отбор. Както се случва в Италия, в Испания, за да се подтиква интересът”, допълни заместник-председателят на БФС Христо Запрянов.

“Да се надяваме, че през тази година ще стане стадионът на Ботев (Пловдив) и ще можем да играем там”, каза като допълнение Костадинов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дим.

Дим.

19.01.2023 | 18:12

За футбол незнам до 2025год дали ще става, но могат да приемат някое първенство по водна топка.

Отговори
0 0
Нероден Петко

Нероден Петко

18.01.2023 | 19:00

Стадион няма и на проект, наш Емо вече мачове гласи. Не е ли видял плакатите, че в Пловдив е нежелан и пияната пасмина е по-добре да не вясва.

Отговори
3 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?